Er du av dem som ofte reiser langt på jobb, eller som ønsker noe å finne på mens flyet farer i 1000 km/t over et stort hav? Det er mange ting man kunne ha gjort, men som man ikke husker å ta med seg. En kortstokk, strikketøy eller matematikkoppgaver kan være med på å gjøre reisen litt kortere. Men hvorfor ikke laste ned noen lydbøker før du drar? Du kan prøve det en hel måned før du bestemmer deg.

Lydbøker er geniale, da du ikke selv trenger å anstrenge deg med dumper og sterkt lys. La noen andre formidle de spennende romanene eller de interessante dokumentarene. La deg flyte med i en utrolig historie du aldri har hørt før.

Lytte sammen i bilen

Lydbøker er veldig fine hjelpemidler for dem som er på farta. Har man lyst å høre en bok sammen, kan man koble lydbøker.com til høyttaleren og lytte sammen. Det er jo så hyggelig å gjøre ting sammen, i stedet for at alle er opptatt med sitt. En biltur kan bli kjedelig i lengden, men en lydbok øker både gleden og humøret til dem i baksetet, slik at man unngår krangling.

Bare la noen andre lese skriftene du så lange hadde ønsket å forstå.

Slappe av på toget

Se naturen fare forbi og nesten ikke merke at man har kommet fram. En lydbok på toget er det klassiske bildet, der man ser ut av vinduet uten å vite hva som kommer rundt neste sving. Bare det i seg selv kan få fantasien til å flyte. Komfortabelt med ørepropper og en varm kopp kaffe.
Du kan prøve et abonnement helt gratis, slik at du blir bekvem med grensesnittet og tilbudene!