Sommer på JomfrulandSommeren er tiden for å reise rundt og bli godt kjent med det landet man bor i. Det er den varmeste tiden på året, og alt føles lettere.

Det er enklere å oppsøke billige overnattingssteder, og det er lengre dager, slik at man virkelig får nyte omgivelsene.

Bergen

Det er mange steder som er flotte å oppleve om sommeren, men det er lite som kan sammenlignes med Bryggen i Bergen på en flott sommerdag. Det er mye historie som ligger i veggene langs Bryggen i Bergen, og det er nydelig å gå rundt i solen og ta inn alle inntrykkene. Hvis man er i byen en søndagsmorgen, er det absolutt verdt å stå opp litt tidlig og besøke det kjente fiskemarkedet som finnes på Bryggen. Ferskere sjømat enn det man finner her, skal man lete lenge etter. Når fiskemarkedet har pakket ned for kvelden, så er det en nydelig opplevelse å ta Fløibanen opp til toppen over byen. På en solfylt sommerdag vil man få en vakker utsikt over byen, og man kan ta med seg noen flotte bilder hjem hvis kamerat er med.

Oslo

Det er ikke uten grunn av Oslo er hovedstaden i Norge. Det er en by som virkelig kryr av liv om sommeren. En ting man må gjøre i Oslo om sommeren, er å besøke et av de mange flotte parkene i byen. Det å ta med seg et pledd, litt mat og noe god kald drikke og bare sitte og ta inn alle inntrykkene rundt er virkelig flott. Når energien er ladet opp, kan en gåtur opp på Operataket være noe å få med seg mens solen skinner. Der kan man oppleve flott arkitektur mens man nyter utsikten over sjøen og byen. Det hele kan avsluttes med en bedre middag på en av de mange flotte restaurantene i Oslo.